V Albrechticích si Slovan uřízl ostudu

29. 7. 2018

Úterní cenný výsledek proti Ludgeřovicím je zapomenut, přišlo kruté vystřízlivění. A především ostudné. Fotbalisté záblatského Slovanu podlehli ve druhém přípravném utkání dalšímu z účastníků I.A třídy - Baníku Albrechtice - potupných 0:10 a mají nad čím se zamýšlet.

Hosté, kterým chybělo několik členů základní sestavy, vstoupili do zápasu ustrašeně, zatímco Baník s velkou chutí si zahrát. A velmi brzy se to začalo projevovat i ve skóre, které postupně narůstalo až na poločasových 7:0.

Po obrátce sice Albrechtice přidaly ještě tři góly, určité možnosti ke vstřelení branky si vypracoval ale i Slovan, ovšem bez efektu. Na vysoké prohře to už nic nezměnilo.
"Zápas podle mě ukázat na jednotlivcích, jak se zachovají v situaci, kdy se moc nedaří. Přece jen jsme byli zvyklí na vlnu výher, jelo to jako mašina, každému jsme dávali pět šest nula. Najednou jsme přijeli k týmu, který hraje I.A třídu, a to je úplně jiný fotbal," řekl otevřeně kapitán týmu Daniel Bratovanov.

"Jak říkám, ukázalo to na jednotlivce, jak se k tomu dokážou postavit. Zatímco někteří jeli do konce, jiní to po třetím gólu zabalili a už to jen odchodili, což je škoda, protože to nemuselo skončit 0:10, ale třeba jen 2:5. S nimi totiž šlo hrát, jen je třeba pohyb. A roli také hrál fakt, že jsme tam přijeli ve dvanácti lidech," dodal Bratovanov.

Baník Albrechtice - FK Slovan Záblatí 10:0 (7:0)

Sestava Slovanu: Hekele - Pluta (46. Sekera), D. Socha, Bratovanov, Svoboda - Hájek, Bandy, Galusek, Skokan - Šindler, Pilch.

Trenér: Pluta.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!