Divizní Bohumín byl podle očekávání nad naše síly

20. 2. 2019

Divizní Bohumín byl podle očekávání nad síly Záblatských borců.
Kolik? To byla otázka, která se linula (nejen) kabinou fotbalistů Slovanu Záblatí před úterním přípravném utkání proti Bohumínu. Nováček I.B třídy se s pozicí jasného outsidera porval statečně, a i když inkasoval sedm branek, bojovný výkon a kvalitní defenziva zejména v prvním poločase jsou měsíc před startem jarní části sedmé nejvyšší soutěže příslibem.
Slovan dlouho držel bezbrankový stav a navíc nepouštěl Bospor ani do šancí. Až v závěru první půle se dvakrát prosadil František Hanus. Vstup do druhé půle se Záblatí nepovedl a po dvou inkasovaných gólech ze standardních situací se rozdíl mezi oběma mužstvy začal ve skóre projevovat. Slovan sice párkrát zahrozil i před brankou soupeře, ten ale na opačné straně ještě přidal tři branky a vyhrál nakonec 7:0.
V dalším utkání se Záblatí utká už tuto sobotu od 15 hodin na umělé trávě v Orlové s domácí Slavií.

Slovo trenéra

Dobrej zápas. Je dobře, že jsme s tak těžkým soupeřem nijak zvlášť nepropadli. Je jasné, že s hráči takové kvality a kteří trénují 4 krát týdne v poslední fázi zápasu odejdete fyzicky. Škoda některých inkasovanych gólů. Líbil by se mi výsledek 1:5.

 

FK Slovan Záblatí – Bospor Bohumín 0:7 (0:2)

Sestava Záblatí (1. poločas): Hekele – Jánoš, Pluta, Šprýňar, Bratovanov, Svoboda – Sollich, Socha P., Socha D. – Šindler, Pilch.

Sestava Záblatí (2. poločas): Hekele – Koláček, Pluta, Bratovanov, Galusek – Pabiš, Socha D., Socha P. – Pilch, Skokan.

Trenéři: Mucek a Pluta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!