Jednoznačné vítězství. Slovan Klimkovicím nic nedovolil

28. 10. 2021

V jednoznačnou záležitost z pohledu výsledku i výkonu se změnil sobotní souboj 12. kola krajské soutěže I.B třídy, skupiny B, mezi fotbalisty Slovanu Záblatí a Klimkovic. Domácí sice nedali penaltu, nakonec ale soupeře z druhé poloviny tabulky zdolal 4:0.

Slovan měl od začátku herní převahu, Klimkovice do Bohumína přijely se snahou bránit a hrozit z brejků, či standardních situací. Dlouho se však svěřencům trenérů Mucka a Pluty nedařilo svůj tlak zhodnotit. A to ani ve chvíli, kdy sudí objektivně chybně pískli penaltu, tu ale neproměnil Bijok.

Až těsně před přestávkou se prosadil Pilch, který na první zásah navázal krátce po obrátce jubilejním desátým gólem v sezoně. Záblatí si i poté vytvářelo další šance, trefilo i břevno, ale gól se podařilo trefit po standardní situaci čtvrt hodiny před koncem Sochovi. Skóre pak uzavřel Walecki.

FK Slovan Záblatí – TJ Klimkovice 4:0 (1:0)

Branky: 42. a 48. Pilch, 75. D. Socha, 80. Walecki.

Rozhodčí: Ritter – Šeruda, Butora.
ŽK: Poštulka, Kempný – Šablatura, Vaněk.
Diváci: 128.

Sestava Slovanu: Hekele – Poštulka (70. Kaspřák), D. Socha, Bratovanov, Galusek – Bijok (57. Sollich), Kempný (57. Walecki), P. Socha (82. Pluta), Janoš – Pilch, Skokan (70. Orihel).

Trenéři: Mucek a Pluta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!