Nedůraz v obraně a spálené šance. Slovan si s Vítkovicemi rozdělil po bodu

24. 8. 2023

Jsou zápasy, po nichž si aktéři říkají, že se mohlo vyhrát, i prohrát, nakonec je z toho remíza. Takový si prožili v neděli fotbalisté Slovanu Záblatí. Svěřenci Daniela Mucka v duelu 3. kola krajské soutěže I.B třídy na hřišti rezervy Vítkovic byli o gól pozadu, pak po zásazích Luboše Pilcha a Dušana Sochy vedli, ale v závěru po nedůrazu ve vlastní šestnáctce inkasovali a museli brát bod za plichtu 2:2.

 

Bohumínský celek trápila stejně jako proti Šilheřovicím koncovka. I bez opor jako Dendis, Kempný, či Šindler si na perfektně připraveném pažitu bývalého hřiště Slovanu Ostrava vytvořili několik šancí, ty největší měli Pilch, Galusek, či Walecki, ale nic z toho. Místo toho po půlhodině hry poslal domácí do vedení Antonín.

 

A mohlo být hůř, gólman Kollar však mužstvo podržel dvěma výbornými zákroky. Když už se podařilo skóre obrátit, těsný náskok Vítkovice smazaly trefou Sýkory deset minut před koncem. To znamenalo rozdělení bodů na jednom na obě strany.

 

MFK Vítkovice „B“ – FK Slovan Záblatí 2:2 (1:0)

 

Branky: 29. Antonín, 80. Sýkora – 54. Pilch, 70. D. Socha.

Rozhodčí: Šeruda – Dytko, Jantoš.

ŽK: Vítek (Vítkovice B).

Diváci: 95.

 

Sestava Záblatí: Kollar – Rozsíval, Špryňar (53. Poštulka), Stošek, Orihel (53. Skokan) – Bijok (78. P. Socha), Janoš (85. Bratovanov), Walecki, Galusek – D. Socha, Pilch (78. Tomáš).

Trenér: Mucek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!