Fotbalová kanonáda v Záblatí! Slovan rozstřílel Třebovice, Bijok nasázel čtyři branky

30. 8. 2023

Na jaře nasázeli fotbalisté Slovanu Záblatí dvakrát deset branek. K jednomu tomuto počinu měli blízko i v nové sezoně. A hned ve třetím zápase. Svěřenci kouče Daniela Mucka v sobotním duelu 4. kola krajské soutěže I.B třídy rozstříleli na domácím trávníku Třebovice 9:1, na čemž se podílel svými čtyřmi zásahy především Petr Bijok. Trefovali se ale i další útočníci, včetně předsedy Dušana Sochy.

 

Že tři body zůstanou v Bohumíně, dával Slovan najevo hned od úvodu. Právě Bijok skóroval už ve 3. minutě, do půlhodiny byl stav už 3:0, když kromě stejného hráče se prosadil krásným volejem Dušan Socha. K tomu fungovala obrana.

 

Mírnou euforii pak sice zkrotil ještě do poločasu Pašník, který po chybě v rozehrávce snížil, ale po přestávce se gólostroj rozjel naplno. Bijok přidal další dvě trefy, stejný počet zaznamenal i střídající Pilch, po jedné pak Walecki a povedenou ranou Rozsíval. Chybně byla však branka připsána Šindlerovi.

 

Slovan tak pokračuje v povedeném úvodu ročníku. Další zápas ho ale čeká až druhý zářijový víkend, jelikož duel v Hati byl odložen na 13. září.

 

FK Slovan Záblatí – Slavie Třebovice 9:1 (3:1)

 

Branky: 3., 15., 46. a 51. Bijok, 76. a 82. Pilch, 28. D. Socha, 81. Walecki, 85. Šindler – 44. Pašník.

Rozhodčí: Barčík – Yeghizaryan, Boháč.

ŽK: Walecki (Slovan).

Diváci: 78.

 

Sestava Slovanu: Hekele – Rozsíval, Poštulka (72. P. Socha), Bratovanov, Galusek – Janoš (70. Hájek), Walecki, Dendis, Skokan (58. Orihel) – Bijok (58. Šindler), D. Socha (58. Pilch).

Trenér: Mucek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!