Potřetí 3:1! Slovan vykradl Šilheřovice, potvrdí dobrou formu i v dohrávce?

21. 10. 2024
Třetí vítězství v řadě, opět 3:1. Fotbalisté Slovanu Záblatí zvládají návrat po povodních do zápasového programu krajské soutěže I.B třídy na sto procent. Po výhrách v Petřvaldu a nad rezervou Hlubiny svěřenci Daniela Mucka uspěli stejným poměrem i v neděli na hřišti posledních Šilheřovic.
Výsledek se však zrodil až po přestávce. V prvním mělo Záblatí herní převahu, Bijok s Chalkidisem trefili tyčku, ale se skóre nepohnuli. Domácí měli jednu možnost, ale gólman Hekele si poradil. Krátce po obrátce se štěstím skóroval Pilch, na kterého po chybě brankáře navázal Orihel. Hotovo ale nebylo.
Z ojedinělé možnosti domácí snížili a v závěru hrozilo srovnání, ale Slovan vše ustál a naopak triumf potvrdil Walecki. Záblatí se tak v tabulce se 14 body posunulo na páté místo, další směr vzhůru může nabrat ve středu (16 hodin), kdy ve Vrbici odehraje dohrávku proti Vřesině.
Sokol Šilheřovice – Slovan Záblatí 1:3 (0:0)
Branky: 71. Malysz – 46. Pilch, 59. Orihel, 85. Walecki.
Rozhodčí: Machala – Sekula, Čuba.
ŽK: Malysz, Miník – Walecki.
Diváci: 80.
Sestava Záblatí: Hekele – Špryňar (60. Bystroň), D. Socha (86. Tomáš), Fonš, Orihel – Bijok (67. Burda), Walecki, Stošek, Skokan (67. Galusek) – Chalkidis, Pilch.
Trenér: Mucek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!