Slovan začal letní přípravu, čekají ho tři zápasy

20. 7. 2020

Období volna skončilo, vrací se dřina a tvrdá práce. Měsíc před startem ročníku 2020/21 se fotbalisté Slovanu Záblatí sešli k prvnímu oficiálnímu tréninku, aby rozjeli přípravu na nové bitvy v krajské soutěži I.B třídě.

Do plánů trenérům Danielu Muckovi a Lukáši Plutovi sice zasahují, a ještě zasahovat budou, dovolené jednotlivých hráčů, nicméně v úterý přivítali na úvodním tréninku celkem patnáct fotbalistů. Z mužstvo během krátké pauzy nikdo neodešel, naopak se do něj zapojil brankář Patrik Mirga, který v uplynulé sezoně nastupoval ještě za dorost, a také obránce Jakub Tomáš. Ten přichází z polských Chalupek. Ve hře je navíc po delší odmlce i návrat zadáka Jakuba Koláčka.

Záblatí bude mít od prvního týdne tréninkové jednotky protkané zápasy. Celkem budou tři. Už tuto sobotu bohumínský celek změří síly v Bohuslavicích (od 10 hodin), následně o týden později se už doma utká s Milíkovem (17 hodin). Víkend 1. a 2. srpna budou mít hráči volno, na dlouho poslední. Generálku pak 8. srpna obstará duel s Lokomotivou Louky. Zde se o místě i čase střetnutí ještě jedná.

Soutěžní ročník pak Slovanu začne o víkendu 15. a 16. srpna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!