Devátá výhra na závěr. Slovan proti sestupující Chuchelné nedopustil překvapení

28. 6. 2022

Fotbalisté Slovanu Záblatí zakončili ročník 2021/22 úspěšně. Ačkoli v duelu závěrečného 14. kola krajské soutěže I.B třídy, skupiny B, se musel trenér Daniel Mucek vyrovnat s řadou absencí, zvládl jeho tým duel proti poslední Chuchelné, kterou góly Dušana Sochy, Lucase Waleckého, Jozefa Skokana a Michala Šindlera porazil 4:2, vyhrál podeváté v řadě a v tabulce skončil za Strahovicemi a Krásným Polem s 59 body třetí.

Domácí začali množstvím šancí, které ale nevyužili, na rozdíl od hostujícího Hradila, jež překonal v sezoně poprvé chytajícího Antonína Látala. Slovan i poté měl příležitosti, vyrovnat se ale podařilo až ze standardní situace Sochovi. Chuchelná se mohla vrátit do vedení, ale Hradil trefil tentokrát jen tyč.

Po obrátce pomohlo Slovanu vyloučení Gargoše za spršku sprostých slov na adresu sudího, nedlouho poté se pěknou střelou prosadil Walecki. Ve zbytku hrací doby ještě skóroval Skokan se Šindlerem, snížení Steffka v závěru už na výhře Slovanu nic nezměnilo.

Slovan Záblatí – Spartak Chuchelná 4:2 (1:1)

Branky: 26. D. Socha, 58. Walecki, 78. Skokan, 81. Šindler – 17. Hradil, 90 Steffek. 

Rozhodčí: Lojek. 

Bez ŽK.

ČK: 51. Gargoš (Chuchelná).

Diváci: 84.

Sestava Slovanu: Látal – Tomáš, Pluta, D. Socha, Orihel (61. Bratovanov) – Hájek (58. Janoš), Sollich, Walecki, Skokan – Bijok, Šindler.

Trenéři: Mucek a Pluta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!