Konečně s nulou! Slovan jasně ovládl dohrávku v Hati a je druhý

14. 9. 2023

Opět skvělý úvod, jen tentokrát bez pozdějších komplikací, či obav. Fotbalisté Slovanu Záblatí nedali ve středeční dohrávce 5. kola krajské soutěže I.B třídy žádnou šanci Hati. Na hřišti posledního celku tabulky vyhráli i díky hattricku Josefa Skokana 6:0, poprvé v ročníku udrželi čisté konto, a v pořadí se posunuli na druhou příčku, dva body za zatím stoprocentní Ostravu-Jih.

 

Bohumínskému týmu se povedl, stejně jako doma s Třebovicemi a Vřesinou, start do utkání. Už v 9. minutě po trefách Pilcha a Skokana vedli o dva góly. Skóre se udrželo až do poločasu, byť si Záblatí vytvořilo proti pasivnímu soupeři, jež chtěl hlavně bránit, několik dalších velkých příležitostí.

 

Definitivně hotovo bylo hned po přestávce, kdy skóroval znovu Skokan, který později uzavřel hattrick. Gólově ani tentokrát nemlčel předseda Dušan Socha, který vstřelil pátou branku, a konečnou podobu výsledku dal Pilch.

 

Navázat na tento úspěch bude mužstvo Daniela Mucka chtít v sobotu, kdy zajíždí pod Landek na půdu nováčka z Petřkovic.

 

TJ Sokol Hať – FK Slovan Záblatí 0:6 (0:2)

 

Branky: 9., 46. a 58. Skokan, 6. a 84. Pilch, 65. D. Socha.

Rozhodčí: Priesol – Horáková, Slaný.

ŽK: P. Socha (Záblatí).

Diváci: 85.

 

Sestava Slovanu: Kollar – Rozsíval, Stošek, Bratovanov, Orihel (65. Tomáš) – P. Socha, Dendis (61. D. Socha), Walecki, Skokan (77. Cieslar) – Bijok (65. Hájek), Pilch.

Trenér: Mucek.

 

Autor: David Hekele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!