Umělka Slovanu nevadila! Tři body trefil v derby hattrickem předseda

3. 11. 2023

Série pěti soutěžních zápasů bez vítězství je u konce. Fotbalisté Slovanu Záblatí uspěli ve středeční dohrávce 13. kola I.B třídy, skupiny B, nad Slavojem Rychvald 4:3. Hlavním strůjcem důležitého triumfu byl útočník a hrající předseda Dušan Socha, který nasázel v derby hattrick. Hosté se tak posunuli na třetí místo tabulky.

 

Hrát se mělo původně v sobotu, ale počasí a podmáčený terén fotbalu nepřáli. O čtyři dny později se tak obě mužstva sešla v Orlové, kde vedl jako první po trefě Skokana Slovan. Slavoj však ještě do poločasu skóre góly Dychuse a Kuzníka otočil.

 

Po obrátce se do hlavní role obsadil záblatský předseda Dušan Socha. Dvěma zásahy nejprve průběh překlopil zpět pro Slovan, a i když vyrovnal Zálejský, v 82. minutě vstřelil vítěznou branku.

 

Záblatí se tak posunulo v tabulce na třetí místo, čtyři body za vedoucí rezervu Vítkovic a bod za béčko Hlubiny. Podzim bohumínský celek uzavře v sobotu v Markvartovicích. Výkop je v 10.15 hodin.

 

Slavoj Rychvald – Slovan Záblatí 3:4 (2:1)

 

Branky: 33,. Dychus, 37. Kuzník, 73. Zálejský – 56., 66. a 82. D. Socha, 25. Skokan.

Rozhodčí: Jurajdová – Tabášek, Mbaye.

ŽK: Gajda (Rychvald).

Diváci: 57.

Hráno na umělé trávě v Orlové.

 

Sestava Slovanu: Kollar – Rozsíval, Stošek, Bratovanov, Galusek – Bijok (80. Tomáš), P. Socha (60. Pilch), Dendis, Walecki, Skokan (71. Orihel) – D. Socha.

Trenér: Mucek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!