PREVIEW: FK Slovan Záblatí vs FC Odra Petřkovice

2. 5. 2024

MFK Vítkovice “B” a pak horlivý souboj o druhé místo. Zatímco vedoucí celek tabulky navýšil díky ztrátám ostatních svůj náskok na čele už na jedenáct bodů, “zbytek pole” svádí neustálé bitvy na dálku. Slovan zatím stále drží onu druhou příčku a aby ji udržel, nesmí si dovolit tolik ztrácet jako v posledních týdnech.

O soupeři: 
Jedním z osmi týmů, které od sebe dělí pouhých sedm bodů, je i Odra Petřkovice. Bývalý třetiligový celek zavítá v sobotu do Vrbice po dvou porážkách v řadě. Asi nikoho příliš nezaskočí, že jednou z nich byla prohra s Vítkovicemi, ta druhá ovšem přišla s posledním Hatí a to na domácí půdě! Bude zajímavé sledovat, v jakém rozpoložení Odra přijede. Petřkovicím aktuálně patří šesté místo v tabulce, na Slovan ztrácí čtyři body.

O nás:
Slovan získal z posledních čtyř zápasů jen čtyři body a nutno dodat, že zejména poslední vítězství svému soupeři doslova věnoval. Dobře rozehraný zápas, brzké vedení 2:0 a minimálně tři gólové šance, které měly znamenat navýšení vedení. Místo toho chyby v obraně a postupně inkasované laciné góly přispěly k obratu, na který by si po první půl hodině hry nevsadil snad nikdo, kdo tento zápas sledoval. Dokáže se Slovan z této prohry otřepat, poučit se a napravit ztrátu bodů?

Poslední vzájemný zápas:
FC Odra Petřkovice 1:4 (1:3) FK Slovan Záblatí
Střelci:
4′ Bystroň – 18′ a 37′ Pilch, 36′ Skokan a 48′ Walecki

Tehdejší sestava
– Kollar – Rozsíval, Janoš, Stošek, Orihel – Bijok, Dendis, Walecki, Skokan – D.Socha, Pilch
Trenér: Mucek

Dnešní utkání:
Rozhodčí: Závodný Vít – Polok Viktor, Kiška Ondřej
Delegát: / 
Hřiště:
Vrbice
Čas: 16:30
Nejlepší střelci týmů: Pilch (13), D.Socha (13), Skokan (8), Bijok, (7), Dendis (7), Šindler (6) – Telnar (12), Václavík (7), Lacina (5), Adámek (4)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!