PREVIEW: FK Slovan Záblatí vs. TJ Sokol Hrabová

15. 5. 2024

Sezóna se nezadržitelně blíží ke svému konci. Před námi je posledních pět jarních utkání, z toho tři odehrajeme na domácí půdě. Prvním z nich bude nynější zápas proti Hrabové. Tomuto soupeři máme rozhodně co vracet, neboť na podzim jsme na jejich hřišti nechali všechny body.

O soupeři: 
Hrabová po podzimu patřila ke špičce soutěže. Na jaře však nedokázala na své výsledky navázat a tabulkou postupně padala až na aktuální desáté místo. Během jarní části sezony vyhrála jediný zápas a to teprve ten poslední, když doma před týdnem porazila Petřkovice. Do té doby uhrála jen dva body. Hrabová má jeden z nejméně produktivních útoků soutěže. Jen devět jarních gólů během osmi utkání je žalostně málo, z toho třikrát vyšli hráči Sokolu střelecky naprázdno. Vůbec bychom se nezlobili, kdyby se ve Vrbici neprosadili počtvrté.

O nás:
Slovan po nepříjemných ztrátách dvakrát v řadě vyhrál. V tabulce si upevnil druhé místo, na kterém má nyní čtyřbodový polštář na pronásledovatele. Ztráta jedenácti bodů na vedoucí “B” tým Vítkovic je však už nejspíš neřešitelná. Hrabové má rozhodně co vracet, podzimní zbytečná ztráta hodně mrzela a je tak na čase srovnat účty.

Poslední vzájemný zápas:
TJ Sokol Hrabová 4:2 (3:0) FK Slovan Záblatí
Střelci: 
23′ Mrva, 26′ a 90′ Dudek, 42’Ročňák – 50′ Bijok, 59′ Pilch

Tehdejší sestava
 – Kollar – Rozsíval, Stošek, Bratovanov, Orihel – Janoš, Dendis, Walecki, Galusek – Bijok, D.Socha
Trenér: Mucek

Dnešní utkání:
Rozhodčí: Měkýš Adam – Jantoš Pavol, Kramný Rostislav.
Delegát: Bechný Petr
Hřiště: 
Vrbice
Čas: 17:00
Nejlepší střelci týmů: D.Socha (17), Pilch (16), Skokan (8), Bijok, (8), Dendis (7), Šindler (7) – Nováček (10), Dudek (7), Pešek (4)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!