Hon za velikonoční merunou

5. 4. 2018

Venku na pažitu se kopaná ještě moc hrát nedá, zato umělý trávník v městské sportovní hale je svěží a zelený celoročně. A tak si to na něm 24. března rozdalo šest týmů v rámci Velikonočního fotbalového turnaje.

Turnaj pořádá Bospor pro veřejnost, přihlásit se může každý. Nejvíce ale pochopitelně láká sportovce, kteří se fotbalu aktivně věnují. Svůj tým pro letošní třetí ročník turnaje tak postavili například kluci z FK Slovan Záblatí, kteří pod názvem Záblaťáci nakonec slavili vítězství. Základ dalších mančaft ů pak tvořili třeba hráči starobohumínské Viktorky nebo rychvaldského Slavoje. Celkem se turnaje zúčastnilo šest celků, z nichž jeden dorazil i z Polska.

Hrály dvanáctiminutová utkání systémem každý s každým. Nejlépe se na umělé trávě vedlo zmíněným Záblaťákům. Druhé místo na turnaji obsadil FC Inkognito a třetí příčka patřila Rychvaldu. „Vítěz obdržel putovní pohár. A jak bývá u putovních trofejí nepsaným pravidlem, zůstane tomu, kdo jej vyhraje třikrát v řadě,“ prozradil organizátor Dušan Socha. Dodal, že zatím nikdo nezvítězil ani dvakrát. Pohár tak bude ještě pár let »putovním« a postupně se bude rozrůstat štítek se jmény vítězů. Organizátoři klání udělili také individuální ceny. Nejlepším hráčem se stal Filip Šebak z FC Inkognito, nejlepším brankářem Záblaťák David Hekele a králem střelců David Blejchař z Rychvaldu.

 

Zdroj: https://www.mesto-bohumin.cz/data/oko/oko_2018-07.pdf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!