Slovan začal přípravu, v prvním zápase remizoval

27. 7. 2018

Do přípravy na novou sezonu vstoupili fotbalisté Slovanu Záblatí. Nováček krajské soutěže I.B třídy po třetím místě na tradičním Turnaji čtyř obcí Záblatí začal v polovině července opět trénovat a v úterý absolvoval svůj úvodní zápas, v němž remizoval s Ludgeřovicemi 3:3.

Tým trenérů Daniela Mucka a Lukáše Pluty se tři týdny před začátkem soutěže musel vypořádat s několika ztrátami. Fotbalu se rozhodl dát vale brankář Richard Goj, jehož by mohl v bohumínském celku nahradit Lukáš Baráni. Mužstvo pak opustil záložník Lucas Walecki, který zamířil za výzvou do Polska.

Naproti tomu klub se snaží o příchod Rostislava Bandyho z třetiligových Petřkovic. Útočník Luboš Pilch pak zůstal v prvním duelu po nemoci ještě na tribuně.

Proti Ludgeřovicím to se Slovanem nevypadalo dlouho dobře, když se účastník I.A třídy dostal po dvou chybách domácí defenzivy do dvoubrankového vedení, které navíc do přestávky ještě navýšil.

Záblatí naopak své šance zahazovalo. To se změnilo po přestávce, kdy trenéři významně přeházeli sestavu a Slovan po vzoru Liverpoolu z finále Ligy mistrů z roku 2005 během pár minut trefami Bratovanova, Skokana a Pabiše srovnal. Z dalších možností na obou stranách už gól nepadl a tak se soupeři rozešli s remízou 3:3.

V dalším utkání zavítá Slovan v sobotu dopoledne na hřiště Albrechtic.

FK Slovan Záblatí – TJ Ludgeřovice 3:3 (0:3)

Branky Slovanu: Bratovanov, Skokan, Pabiš.

Sestava Slovanu: Baráni – Kaspřák, D. Socha, Bratovanov, Svoboda – Bandy, Špryňar, P. Socha, Galusek – Janoš – Sollich.

Střídali: Hájek, Hekele, Skokan, Koláček, Pabiš, Mucek, Pluta, Šindler, Sekera.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

FK Slovan Záblatí děkuje všem sponzorům a fanouškům za podporu. DĚKUJEME!!!